18 Şubat 2014 Salı

Londra Moda Haftası gösterileri telaş sonra sona erdi


LONDRA - Modeller kadar dolu ve Londra Moda Haftası bir an sırılsıklam podyum eylem , ünlü görüldüğüne ve moda tutkunlarının sol genellikle kararsız İngiliz hava bir telaş gördüm beş gün sonra , Salı tamamladı ve güneş gözlüğü içinbir sonraki ulaşan gösteri alanlarda söküldü .

Moda Burberry Prorsum paketi , Christopher Kane , Topshop , Tom Ford ve diğerleri arasında Vivienne Westwood , önderliğinde hummalı podyum gösterileri bir dizi sonra Milano'da daha yeni sezon görüntüler için gidiyoruz .
Londra'nın tarzı sunduğu diğer moda başkentlerinde daha eklektik olduğu bilinen , ancakhafta bazı birleştirici eğilimleri gördün edilir . Tek renkli kıyafetler , yüksek parlaklık plastik görünümlü ve metalik kumaşlar ve boncuk ve payetler gibi bezemeler popüler oldu . 1960 ve 70'lerin şekiller ve renkler - gösteren bir dizi özellikli - yanık turuncu, hardal , zeytin ve kahverengi düşünüyorum .

ABD ve Avrupa'da görülenaşırı kış hava için mükemmel bir sıcak, rahat giyim , bolluğu vardı : Kürk ve büyük kalın ceketler Tom Fordsüper kabarık renk bloğu kürk mantolar Preen deavcı şapkalar , her yerde görüldü .

Haftada birkaç coiffed saç mahvediyor daha altüst etti vahşi rüzgarlar ve yağmur , ortasında titrek bir başlangıç ​​yaptı .

US Vogue editörü Anna Wintour dahil - - ​​modelleri ve New York Moda Haftası uçan moda editörleri bir kohort fırtına kuvvet rüzgarları kendi uçak aktarmak için neden sonra , Newcastle Cumakuzey kentinde mahsur kaldı . Bir tarzı sokaklarından sıkışmış moda elitfikri sempati daha kıkırdamalara istenir veolayla ilgili esprilerhafta boyunca ağırladı birçok katılımcı tuttu .

Hollywood yıldızları ve müzisyenlerin ön sıra maçta koymak ve daha fazla konuşma puan sağladı . Onun kız arkadaşı Suki Waterhouse modeli izlemek için Burberry kadar açıldığında aktör Bradley Cooper, çok heyecan yarattı . VIP olarak katılan diğer ünlü yüzleri aktris Naomie Harris ve şarkıcı Harry Styles ve Tinie Tempah dahil.

Diğer gösterileriyıldız güç yoktu , ama eksantrik yollarla ağırladı olabilir : Orla Kiely modelleri uyduruk yağmurda açık şemsiye döndürdüm varken Ayakkabı tasarımcısı Sophia Webster , bir kitsch - ilham ekran için bir sahte banyo köpüğü onun modelleri koymak . Hunter ,kauçuk yağmur çizme makinesi, bir su podyuma ilk moda koleksiyonunu başlattı ve bir sihirbazın performansı ile eve misafir gönderdi ederken Preen , Star Wars özellikli .

Fashionistas bir mola daha almazsınız : Milano Moda Haftası , bir hafta sonra Paris , ardından Perşembe günü başlaması nedeniyle .

Copyright 2014Associated Press . Tüm hakları saklıdır. Bu malzeme , yayın yayınlandı , yeniden yazılamaz veya yeniden dağıtılamaz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder